Čačak:
 
 
web mail       Serbian

University of Kragujevac
Faculty of Agronomy in Čačak

 

Поштовани,

Преносимо Вам обавештење са Универзитета у Крагујевцу

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поштовани студенти,

Са задовољством вас позивамо да учествујете на предстојећем Сајму запошљавања и пракси који се организује по први пут на Економском факултету Универзитета у Крагујевцу. Овај значајан догађај заједнички организују Студентска асоцијација Крагујевац и Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу, а одржаће се у понедељак, 4. децембра, с почетком у 10 часова.

На Сајму ћете имати јединствену прилику да: Упознате представнике различитих компанија и сазнате о могућностима које су припремиле за све учеснике.

Компаније које су узете учешће у овогодишњем сајму су: Агромаркет, MIND, Stellantis, Comtrade, Leoni, Forma ideale, Grah automotive, Admiralbet i Mjob.

Без обзира на то да ли тражите прилике за стажирање, хонорарне позиције или пуно радно време, овај догађај је прилагођен вашим интересовањима и амбицијама.

Учешће на сајму је могуће путем слања вашег CV-a на мејл адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., као и попуњавањем Google форме која се налази на следећем линку:

https://forms.gle/JCcPFXor48MVRZHy5

Ваша присутност на Сајму запошљавања и пракси допринеће вашем професионалном развоју, омогућавајући вам директан контакт са релевантним компанијама. Радујемо се вашем учешћу и сусрету са будућим послодавцима.

Sajam zaposljavanja