БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА за полагање пријемног испита
из биологије и хемије

 

Поштовани матуранти,

Агрономски факултет у Чачку Универзитета у Крагујевцу ове године организује БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ за полагање пријемног испита за упис на факултет.

У прву годину студија школске 2017/2018. Агрономски факултет ће уписивати кандидате на студијске програме основних, мастер и докторских академских студија. Комплетне информације о упису доступне су на линку: УПИС 2017/2018.

За упис на основне академске студије полаже се пријемни испит из биологије или хемије. Бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита одржаваће се суботом на Агрономском факултету. Наставу ће изводити професори и асистенти Факултета.

Све информације у вези припремне наставе можете добити на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
или телефоном: 032 303 405.

Пријављивање кандидата до 30. марта 2017. године електронском поштом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
или телефоном: 032 303 405.

У пријави навести име и презиме, средњу школу коју похађате и предмет за који сте се определили да пратите припремну наставу. Постоји могућност присуства припремној настави из оба предмета.

Информације о почетку припремне наставе биће благовремено објављене на сајту.