Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА за полагање пријемног испита

из биологије и хемије

 

Агрономски факултет у Чачку Универзитета у Крагујевцу ове године организује БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ за полагање пријемног испита за упис на факултет.

У прву годину студија школске 2020/2021. годинеАгрономски факултет ће уписивати кандидате на студијске програме основних, мастер и докторских академских студија. Комплетне информације о упису доступне су на линку: УПИС 2020/2021.

За упис на основне академске студије полаже се пријемни испит из биологије или хемије. Бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита одржаваће се суботом на Агрономском факултету. Наставу ће изводити професори и асистенти Факултета.

Све информације у вези припремне наставе можете добити на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.или телефоном: 032 303 405.

Пријављивање кандидата  до 30. марта 2020. године електронском поштом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.или телефоном: 032 303 405.

У обрасцу за пријаву навести име и презиме, средњу школу коју похађате и предмет за који сте се определили да пратите припремну наставу. Постоји могућност присуства припремној настави из оба предмета. Образац након попуњавања проследити електронском поштом на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Информације о почетку припремне наставе биће благовремено објављене на сајту.

Објављено: 7. фебруара 2020. године

Образац за пријаву >>>>

Студијски програми који се реализују на Агрономском факултету >>>>