Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

ivan_glisic


E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ili Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Телефон: 032 303 400

 

Лични подаци

Рођен 27. јуна 1974. године у Чачку. Држављанин је Републике Србије, ожењен је и отац троје деце. Живи у Горњој Горевници код Чачка.

 

Образовање

Основну школу „Степа Степановић“ у Горњој Горевници и Гимназију у Чачку (смер Природно-математички) завршио је са одличним успехом за шта је награђиван Дипломом Вук Караџић.

На Агрономском факултету у Чачку дипломирао је 1998. године са просечном оценом 9,47 и одбраном дипломског рада из Специјалног воћарства на тему „Утицај шарке шљиве на вегетативни раст и родност шљиве сорте Чачанска родна“

Последипломске студије, смер Помологија, уписаојена Агрономском факултету у Чачку и до марта 2003. године положио све испите предвиђене планом и програмом. Магистрирао је 8. јула 2004. године. Наслов Магистарског рада: „Утицај органо-минералних ђубрива и агрозела на вегетативни раст и родност купине“.

Докторску дисертацију одбранио 12. јула 2012. годинена Агрономском факултету у Чачку. Тема дисертације је "Помотехничке специфичности шљиве гајене у густој садњи"

            Активно говори Руски језик.

 

Запослења и Академска каријера

Од 1998. до 2001. годинекао стипендиста Министарства за науку и развој Републике Србије ангажован јенаАгрономском факултету у Чачку.

Од 1. септембра 2001. године запослен је на Агрономском факултету у Чачку на радном месту и у звању Асистент – приправникза предмет Специјално воћарство.

Од 14. децембра 2004. године запослен је на Агрономском факултету у Чачку у звању и на радном месту Асистент за ужу научну област Воћарство.

Од 13. фебруара 2013. године запослен је на Агрономском факултету у Чачку у звању Доцент за ужу научну област Воћарство.

 

Научна делатност

Аутор је 107 научних радова; од тога је 79 публиковано у целини, а 28 као абстракти.

Учествоваo је у реализацији 5 домаћих пројеката.

 

Публикације (List of Publications)