Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ

Универзитета у Крагујевцу

Свечана Академија поводом обележавања 40. година рада Факултета одржана је у уторак 9. октобра 2018. године у амфитеатру Агрономског факултета у Чачку.

Свечаности су присуствовали представници Министарства Републике Србије, руководство Универзитета у Крагујевцу, као и представници факултета са којима  Агрономски факултет има сарадњу из Србије и два пољопривредна факултета из Републике Српске. Скупу су присуствовали и многи представници инститиција из Чачака и ширег окружења, блиских Факултету, који су увек драги гости и који су употпунили свечаност. Захваљујемо се драгим колегама пензионерима, студентима и свим присутним медијским кућама на присуству.

На свечаности су додељене захвалнице проф. др Драгутину Ђукићу, редовном професору који одлази у пензију, за допринос развоју Агрономског факултета.

Захвалнице су добили проф. др Никола Кезић и проф. др Ерно Ковач за укључивање Факултета у уредништво часописа JCEA и указано поверење.

Поводом обележавања 40 година рада Факултет је доделио захвалнице за успешну вишегодишњу сарадњу установама са којима постоји повезаност по многим основама заједниче сарадње.

На свечаности двоје запослених је примило награду за 20 година рада, док је шесторо запослених добило награду за десет година рада на Факултету.

Ово је била прилика да се захвалимо свим институцијама и појединцима који су, свако на свој начин, допринели и даље доприносе угледу и унапређењу Факултета.

Фотографије>>>>