РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК шк.2021/2022 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
06.07.2022. у 12 00 |
АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
12.07.2022. у 12 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА БОМБАСТИХ И БРАШНЕНО-КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА |
15.07.2022. у 1000 |
ТЕХНОЛОГИЈА ПРЕЧИШЋАВАЊА ВОДА |
04.07.2022 у 10 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ |
11.07.2022 у 10 00 |
ОДАБРАНА ПОГЛАВЉА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
13.07.2022 у 1000 |
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
13.07.2022 у 10 00 |
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА |
12.07.2022 у 10 00 |
Задња измена истакнута 04. 07. 2022.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУНСКИ РОК шк.2021/2022 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ |
23.06.2022. у 10 00 |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
22.06.2022. у 12 00 |
АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
27.06.2022. у 12 00 |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
22.06.2022. у 10 00 |
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА |
24.06.2022. у 10 00 |
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
15.06.2022. у 10 00 |
ХЕМИЈСКЕ АНАЛИЗЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА |
24.06.2022. у 9 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА БОМБАСТИХ И БРАШНЕНО-КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА |
30.06.2022. у 1000 |
Задња измена истакнута 22.06.2022. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК шк.2021/2022 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
06.07.2022. у 12 00 |
АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
12.07.2022. у 12 00 |
Истакнуто 06.06.2022. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- АПРИЛСКИ РОК шк.2021/2022 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ФЕНОМЕНИ ПРЕНОСА МАСЕ |
08.04.2022. у 10 00 |
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
07.04.2022. у 11 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ |
14.04.2022. у 11 00 |
АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
06.04.2022. у 10 00 |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
06.04.2022. у 13 00 |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА |
05.04.2022. у 10 00 |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
15.04.2022. у 10 00 |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
11.04.2022. у 10 00 |
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА |
05.04.2022. у 10 00 |
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
08.04.2022. у 10 00 |
Задња измена истакнута 31.03.2022.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ РОК шк.2021/2022 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
17.02.2022. у 9 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ |
09.02.2022. у 9 00 |
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
11.02.2022. у 10 00 |
ОДАБРАНА ПОГЛАВЉА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
18.02.2022. у 10 00 |
ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
18.02.2022. у 10 00 |
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА |
10.02.2022. у 10 00 |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
10.02.2022. у 10 00 |
ОБРАДА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИХ ПОДАТАКА |
09.02.2022. у 10 00 |
АНАЛИТИKА ХРАНЕ |
14.02.2022. у 10 00 |
АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
14.02.2022. у 10 00 |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
14.02.2022. у 12 00 |
Задња измена истакнута 31.01.2022. године