Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Удружење Екогенеза у партнерству са удружењем Дете – заштитник планете уз финансијску подршку Министарства заштите животне средине први пут у новембру ове године организује конференцију ЕкоКон – Сва лица климатских промена.

ЕкоКон има за циљ да прикаже климатске промене из различитих углова, како кроз науку тако и кроз уметност. На конференцији ће говорити стручњаци из области као што су метеорологија, биологија, пољопривреда, психологија и право, а своју реч ће имати и представници више организација цивилног друштва чија је област деловања везана за климатске промене.

У оквиру ЕкоКон пројекта од 1. до 30. септембра расписујемо четири конкурса: 

  • Конкурс за стручне радове намењен свим студентима уписаним на факултете и високе школе у Републици Србији
  • Конкурс за есеје намењен свим београдским средњошколцима
  • Ликовни конкурс
  • и Фото-конкурс намењени свим љубитељима сликарства и фотографије.

Конкурс за стручне радове је намењем студентима свих акредитованих високообразовних установа у Србији. 

Аутори осам првопласираних радова ће бити позвани да своје радове и представе на конференцији ЕкоКон, док ће преосталих седам аутора бити гости ЕкоКон-а и добити сертификате о учешћу на конференцији. Апстракти свих радова који буду испунили услове Конкурса биће објављени у електронском издању „Зборника сажетака”, а по жељи аутора могу бити објављени и радови у целости на порталу ЕкоБлог.

 

У прилогу су постер и текст конкурса за стручне радове

За сва питања и недоумице можете контактирати организаторе путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..