Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

Отворене пријаве за организован бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву

 

Позивамо све заинтересоване студенте да се пријаве за организован бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву, која ће се одржати 12. октобра 2022. у МТС Дворани, Београд, у организацији Иницијативе дигитална Србија и ICT HUB-a.

SPLET Tech је прилика да се на једном месту окупе сви који у нашем екосистему развијају иновативна решења, пласирају их глобалнои на тај начин отварају нове перспективе за раст. На девет локација у МТС Дворани, кроз различите формате, студенти ће имати прилику да се упознају са актуелним темама из области гејминга, виртуелне реалности, блокчејна, биотехнологије, вештачке интелигенције, медицине, и сазнати како добре идеје постају успешни предузетнички подухвати.

Агенду конференције можете погледати овде.

Сви заинтересовани за учешће на овом догађају могу се регистровати до среде 5. октобра до 23.59 h. Полазак за Београд планиран је из Крагујевца и Чачка у јутарњим сатима, а о тачном времену и месту поласка студенти ће бити накнадно обавештени.

Пријаву за полазак из Крагујевца можете поднети овде.
Пријаву за полазак из Чачка можете поднети овде.

За сва додатна питања стојимо вас на располагању путем е-поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..