Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Еразмус+ програм пружа могућност установама из области високог образовања да учествују у пројектима мобилности и шаљу студенте и запослене на високошколским установама у друге европске земље или учествују у пројектима међународних сарадњи.

У оквиру КА1 пројеката мобилности, установе могу да пошаљу своје студенте и запослене на краће или дуже периоде учења, усавршавања или обављања радне праксе у неку од програмских земаља или могу да организују различите активности долазних мобилности за партнерске институције.

Институције и организације које могу пуноправно да учествују у Еразмус+ програму морају да припадају тзв. програмским земљама (све земље Европске уније, Србија, Македонија, Исланд, Лихтенштајн, Норвешка и Турска), док су поједини делови програма отворени и за учеснике из тзв. партнерских земаља (друге земље у суседству Европске уније и све земље света).

Република Србија од конкурсног рока за 2019. годину учествује у програму као пуноправна чланица.

Више информација о програмима Еразмус+ мобилности можете пронаћи на следећем линку https://kg.ac.rs/erazmusplus.php

 

Конкурси за Еразмус+ кредитну мобилност

Универзитет у Крагујевцу објављује конкурсе за стипендирану мобилност студената, као и наставног и ненаставног особља. Више информација о свим конкурсима и пратећим материјалима можете пронаћи на следећем линку https://www.kg.ac.rs/erasmus.php

 

Каталог наставних предмета на енглеском језику

Агрономски факултет у Чачку приликом размене студентима из иностранства пружа листу наставних предмета на енглеском језику из области Агрономије и Прехрамбене технологије. Листу предмета можете погледати на следећем линку https://en.kg.ac.rs/courses.php#af

 

Координатори за Erasmus+ програм

Контакт особе са Агрономског факултета су:

Проф. др Снежана Танасковић, Еразмус+ координатор

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Др Игор Ђуровић, заменик Еразмус+ координатора

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Контакт податке осталих координатора у оквиру Универзитета у Крагујевцу можете пронаћи на линку https://kg.ac.rs/erazmusplus.php и одабрати кратицу Координатори.