Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

CIP – Centar za interaktivnu pedagogiju u saradnji sa FXB Centrom za zdravlje i ljudska prava, Univerziteta Harvard realizuje istraživački projekat „Romski šampioni“ sa ciljem da otkrijemo pokretače uspeha među romskim adolescentima koji su savladali obrazovne prepreke i uspeli da se upišu na fakultet.

Projektom je planirana realizacija istraživanja sa 25 studenata/kinja romske nacionalnosti koji studiraju na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

Ukoliko si zainteresovan/a da učestvuješ u istraživanju, tako što ćeš popuniti uputnik, molimo te da nam se javiš najkasnije do 15. jula 2016. Možeš da nam pošalješ sms poruku na telefon: +381653466462, ili da nam pošalješ imejl: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Studenti koji budu učestvovali u istraživanju, imaće priliku da učestvuju i u drugim projektnim aktivnostima. Takođe, 5 studenata/kinja koji budu učestvovali u istraživanju imaće priliku da učestvuju i na trodnevnoj obuci koja će biti organizovana sredinom septembra 2016. godine u Beogradu. Obuku na teme Opisivanje života i Liderske veštine će realizovati CIP Centar u saradnji sa predstavnicima FXB Centra, Univerziteta Harvard.

U prilogu ti dostavljamo dokument sa više informacija o planiranim aktivnostima u okviru projekta i ciljevima istraživanja. Slobodno nam se obrati ako imaš neka pitanja ili dileme u vezi sa istraživanjem.

Позивно писмо за студенте >>>>

Информације о пројекту ромски шампиони >>>>