Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

За све заинтересоване студенте, као и представнике наставног и административног особља Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 15. децембра са почетком у 13h (НА ФАКУЛТЕТУ ТЕХНИЧКИХ НАУКА У ЧАЧКУ - сала рачунског центра на 3. спрату) одржаће се презентација о могућностима за стипендије програма Еразмус+, Еразмус Мундус и ЦЕЕПУС.

 

Сви студенти који желе да семестар или два проведу на стипендираној студентској размени или их занима студирање на целокупним мастер или докторским програмима у Европи са пуном стипендијом, моћи ће да се на овој презентацији директно информишу о актуелним конкурсима и могућностима.  

Презентација подразумева получасовно излагање о најважнијим аспектима постојећих могућности – који су програми на располагању, какве су стипендије, који су услови за пријаву и потребна документа, где се конкурси објављују и остале корисне информације које заинтересованима треба да олакшају пут до проналаска одговарајућег програма и само конкурисање. Такође, на презентацији ће бити речи и о могућностима за волонтирање у Европи кроз Европски волонтерски сервис (ЕВС). Након тога, сви заинтересовани ће моћи да добију одговоре на своја питања и недоумице које су у вези са презентованим могућностима.

Због великог интересовања студената за ове стипендије, овом презентацијом желимо да свим заинтересованима пружимо прилику да се директно информишу и добију одговоре на сва питања и недоумице.

Очекујемо вас!