Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Фондација Ана и Владе Дивац спроводи истраживање о положају и потребама младих на селу стога би нам изузетно значила Ваша помоћ у промоцији истраживања.

 

Желимо да испитамо перцепцију младих о квалитету живота младих на селу али и о перспективама за останак и квалитетан живот. На основу резултата овог истраживања креираћемо конкретне препоруке које ће бити представљене релевантним државним институцијама, пре свега Министарству омладине и спорта и Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

 

Студенти могу попунити онлине упитник OВДE. Упитник садржи 30 питања и потребно је око 5 минута за попуњавање.

 

Поверљивост и анонимност учесника ће бити осигурани. Прикупљени подаци ће бити коришћени само у истраживачке сврхе, а биће анализирани и приказани искључиво на групном нивоу, као генерални закључци истраживања.

 

Упитник ће бити отворен до 5. новембра 2019. године.

 

Фондација ово истраживање реализује као део пројекта "Мрежа омалдинских фондова Западног Балкана и Турске" коју подржава Европска комисија.

 

За сва додатна питања и информације можете нас контактирати путем следећих имејл адреса: Ксенија Ракић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Бојана Јевтовић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Хвала најлепше заиста,

Тим Фондације Ана и Владе Дивац