Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Banca Intesa продужила рок и ублажила критеријуме

за пријаву на студентски конкурс „Докажи се 100%!“

 

Услед великог интересовања студената чија је просечна оцена нешто нижа од 9,00, Banca Intesa спустила је минималну просечну оцену потребну за пријављивање на студентски конкурс „Докажи се 100%!“ на 8,50 и продужила рок за аплицирање до 31. мартаове године.

Профил кандидата:

  • студенти свих државних и приватних универзитета у Србији који су на 4. години студија, апсолвенти и студенти мастер и докторских студија,

  • минимална просечна оцена 8,50

  • добро познавање енглеског језика,

  • највише 26 година живота.

Документа за пријаву:

  • Попуњен пријавни формулар

  • CV

  • Писмо препоруке професора

  • Мотивационо писмо

Подношење пријава путем е-маил адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Формулар за пријаву и додатне информације могу се пронаћина:

и

Студентски конкурс „Докажи се 100%!“ представља надметање 12 талентованих младих људи, подељених у 6 такмичарских тимова, у изради решења на задате проблеме из области управљања задовољством клијената. Селекцију кандидата вршиће Сектор за људске ресурсе Банца Интеса а свакој екипи ће током израде пројекта бити додељен ментор.

Током јуна, стучна комисија на пројекту састављена од представника Banca Intesa, Intesa Sanpaolo и академских установа, прогласиће победнички тим који ће представљати Србију на финалном такмичењу Дивизије интернационалних банака чланица ИСП групе у Италији. Победнике конкурса у Србији Banca Intesa ће наградити новчаним стипедијама у износу од 1.000 евра по члану тима и стручним усавршавањем у банци, док је за чланове другопласираног тима предвиђена награда у висини од 700 евра. Осталих осам учесника ће за ангажовање на пројекту добити по 300 евра, а Банка ће свим полазницима конкурса уручити Intesa Sanpaolo сертфикате.

Двоје студената који на финалном такмичењу у Италији освоје прво место очекује стручна пракса у седишту Intesa Sanpaolo grupe или новчана награда у износу од 1.500 евра, по особи.

 

Више о програму видети на:

http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=367&vestId=703