Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Канцеларија за међународне пројекте у сарадњи Центром за промоцију науке организује Радионицу на тему "Марија Склодовска Кири - Индивидуални грантови"

За ову врсту грантова (рок аплицирања 10. септембар 2015. године) могу да конкуришу искусни истраживачи са докторском титулом или са више од 4 године истраживачке каријере.

Датум: 19. јун 2015. године, у 11 часова

Место: Сала Сената, Ректорат Универзитета у Крагујевцу

Организација: Центар за промоцију науке и Канцеларија за међународне пројекте Универзитета у Крагујевцу.
 
Радионица ће бити организована у две сесије:
 
Током 1. сесије имаћете прилику да:

-          Од  сараднице Канцеларије за међународне пројекте Универзитета у Крагујевцу чујете основне информације о самом позиву за пројекат.

-          Од в.д. директора Центра за промоцију науке и добитника Марија Склодовска Кири гранта чујете практичне смернице за стварање успешне пројектне апликације, засноване на примеру одобреног пројекта.

Током 2. сесије, уз интерактивни рад учесника, од сарадница Канцеларије за међународне пројекте Универзитета у Крагујевцу дoбићете практичне информације усмерене на писање доброг предлога пројекта, као и конкретне примере форми потребних за апликацију.
 


У прилогу се налази агенда радионице.

Молимо заинтересоване за учешће у радионици да, до петка, 12. јуна, потврде своје учешће путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.