Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Позив за учешће у предстојећој радионици "Интернационализација у високом образовању и кредитна мобилност"коју Универзитет у Крагујевцу организује у сарадњи са партнерским институцијама на међународном пројекту „544006-TEMPUS  Fostering  University  Support  Services  and Procedures for Full Participation in the European Higher Education Area.

Учесници радионицеће бити у прилици да добију информације и са предавачима дискутују осервисима и процедурама Универзитета у Крагујевцу за подршку реализације међународних пројеката мобилности, програму Еразмус + и Еразмус повељи, успостављању интер-институционалних уговора са високошколским институцијама у иностранству који омогућавају мобилност студената и запослених, као и правцима интернационализације у високом образовању.

Поред представника Универзитета у Крагујевцу, предавач ће бити и проф. др Синиша Ђурашевић, члан Стручног тима за реформу високог образовања у Републици Србији.

Радионицa ће бити одржана у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу у четвртак 05. новембра са почетком у11 ч.

Позивамо све заинтересоване да присуствују овом догађајуили да делегирају своје сараднике који би желели да сазнају више о овој теми.

Агендa >>>>