Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА МОБИЛНОСТИ

ЕРАЗМУС+ и ЕРАЗМУС МУНДУС- GREEN TECH WB мрежа размене

 

Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу позива студенте, наставнике и ненаставно особље факултета у саставу Универзитета на презентацију програма академске размене у оквиру Еразмус+ и Еразмус Мундус програма.

У понедељак, 29. фебруара 2016. године, са почетком у 12 часова, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, биће организована презентација програма академске размене у оквиру Еразмус+ програма мобилности, као и презентација GREENTECHWBмреже разменеизмеђу земаља Европске уније и Западног Балкана.

12:00 – 13:00 Еразмус + програм академске мобилности: програм ће представити сарадници Одељења за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу

  • укратко о програму Еразмус+
  • представљање актуелних конкурса за пријаву студената, наставника и ваннаставног кадра

 

13:00 – 14:00 Еразмус Мундус акција 2 - GREENTECHWBмрежа размене – програм ће представити г-ђа Eva Garea Oyaи сарадници у Сектору за међународну сарадњу Универзитета у Вигу (Шпанија), који је координатор мреже.

 

GREENTECHWBмрежа размене спада у Еразмус Мундус Акција 2 пројекте,  финансиране од стране Европске уније, који нуде како атрактивне стипендије студентима, наставном и административном особљу, тако и прилику за њихово даље усавршавање и развијање академске и научне сарадње.

Промотивна кампања обухватиће презентацију Програма, а сви заинтересовани имаће прилику да упознају представнике Универзитета у Вигу, који координира Програм, и информишу се о детаљима размене и могућностима које им се нуде за стицање међународног искуства.

Заинтересовани студенти могу се пријавити путем овог линка.

Заинтересовани наставни и ваннаставни кадар може се пријавити путем овог линка.

Циљ регистрације је формирање мејлинг листе, која би се на даље користила за информисање о актуелним позивима за стипендирану мобилност у оквиру Еразмус+ програма и других програма.

Регистрација није обавезна за учешће на презентацији.