Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

Француско-српска привредна комора

организује:

СТУДЕНТСКУ НАГРАДУ 2017

на тему:

ОДРЖИВИ РАЗВОЈ У ДОБА ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ


На који начин се дигитална трансформација одражава на одрживи развој? Како утиче на одрживо пословање компанија и како се може одразити на одрживи развој различитих привредних делатности попут пољопривреде, здравства, градње и архитектуре, енергетике, тгровине итд?

 

Ове године од студената ће се тражити да изаберу један или више сектора и да дају конкретне, оригиналне и реалне предлоге како дигитализација може побољшати пословање компанија у Србији и региону, примењујући концепт одрживог развоја.

 

Студентска награда намењена је свим српским и страним студентима, који ће на дан 31.12.2017.г. имати до 25 година старости,  а који су уписали школску 2016/2017 при некој од институција високог образовања у Републици Србији.

Крајњи рок за подношење кандидатура је петак 28. април 2017.г.

 

У даљем току конкурса пет кандидата усмено ће бранити свој рад пред стручним жиријем  (датум и место одржавања у Београду ће бити накнадно објављени).

 

Спонзори такмичења ће уручити награде у суми од:

1. награда: 1000 ЕУР, коју додељује „Schneider Electric“

2. награда:   800 ЕУР, коју додељује „Elektrovat“

3. награда:   600 ЕУР, коју додељује „Enel PS“

 

Након одлуке жирија, награде ће бити додељене ауторима, током церемоније која ће бити праћена коктелом, а коме ће присуствовати чланови Француско-српске привредне коморе, као и главни актери из домена одрживог развоја у Србији.

 

Правилник и упутство за писање рада >>>>

Формулар 2017 >>>>

Плакат >>>>