Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Приступ Дану упознавања који ће бити одржан у суботу, 29. маја 2021. године, од 10 до 12 сати у онлајн формату можете остварити преко следећих линкова (потребно је да одаберете студијски програм за који сте заитересовани).

- Општа агрономија

- Прехрамбена технологија

- Воћарство и виноградарство

- Зоотехника

 Линкове можете отворити посредством апликације Google Chrome или преко Microsoft Teams десктоп апликације.

Кратко упутство за онлајн пруступ

 

        Поштовани,

        У суботу, 29. маја 2021. године, од 10 до 12 сати биће организован Дан упознавања, у ОНЛАЈН формату (видео конференција), за ученике средњих школа који желе да се информишу о предстојећем упису и студирању на Агрономски факултет у Чачку.

        Биће представљени иновирани актуелни акредитовани студијски програми (смерови) и изванредне могућности за остварење високог студентског стандарда (услови за смештај у Студентском дому, исхрана у студентском ресторану, коришћење спортских терена). Биће довољно времена да се образложи свака тема за коју потенцијални студенти искажу интерес. ДАН УПОЗНАВАЊА биће организован електронски, са најједноставнијим приступом заинтересованих ученика или њихових родитеља, коришћењем платформе Microsoft Тeams. Руководиоци студијских програма основних академских студија са својим промо-тимовима (Општа Агрономија, Прехрамбена технологија, Воћарство и виноградарство и Зоотехника) биће сигурно добри домаћини и прави саговорници за решење свих недоумица у вези са уписом и студирањем на Агрономском факултету у Чачку.

        Заинтересовани ученици средњих школа за учешће у ОНЛАЈН ДАНУ УПОЗНАВАЊА потребно је да се пријаве преко веб-портала Агрономског факултета у Чачку.

Линк за пријављивање: http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/studenti/pripremazaupis

Пријављени учесници биће обавештени на своје мејл адресе о начину приступа видео конференцији.

Plakat Dan upoznavanja 1

 

БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ПРИПРЕМНА НАСТАВА И ПРОБНИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ

        Бесплатна припремна настава се организује за предмете предвиђене за полагање пријемног испита (биологија и хемија). Припремна настава се организује суботом, у периоду од почетка марта до краја маја, а реализују је професори и асистенти Агрономског факултета у Чачку. Пријављивање за припремну наставу је могуће у оквиру е-обрасца на линку http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/studenti/pripremazaupis. Тачан распоред и почетак припремне наставе биће благовремено објављен на сајту Факултета, а полазници коју су се пријавили биће обавештени на своје мејл адресе.

        Пробни пријемни испитима за циљ да се кандидати упознају са процедуром полагања пријемног испита и формом тестова који их очекују на званичном пријемном испиту, а који су им, заједно са одговорима, у потпуности доступни на сајту Агрономског факултета (линк: https://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/prijemni-ispit). Од укупно 200 приказаних питања по једној области (биологија или хемија), 30 идентичних питања или задатака биће укључено у тест за пријемни испит. На изнад наведеном линку су видљиви примери једног теста из хемије и једног теста из биологије.