Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

       

Поштовани,

Агрономски факултет у Чачку организује Дане отворених врата, у два формата (уживо и онлајн видео конференција), по избору матураната средњих школа, који желе да се информишу о предстојећем упису и студирању.            

Сви термини ће се одржавати суботом, од 10 до 12 сати:

  • 17. фебруар 2024.
  • 16. март 2024.,
  • 20. април 2024.,
  • 18. мај 2024. и
  • 15. јун 2024. године

Представићемо иновиране и нове акредитоване студијске програме (смерове) и висок студентски стандард (смештај у Студентском дому, исхрана у ресторану, спортски терени). Образложићемо сваку тему за коју потенцијални студенти искажу интерес. Електронски ће се приступати на најједноставнији начин, преко платформе Microsoft Тeams.

Руководиоци студијских програма основних академских студија са својим промо-тимовима (Општа Агрономија, Прехрамбена технологија, Воћарство и виноградарство, Зоотехника, Нутриционизам и прерада хране) биће добри домаћини и саговорници за решење свих недоумица у вези са уписом и студирањем на Агрономском факултету у Чачку.

Потребно је да у назначено време приступите састанку одабиром наведеног линка у наставку (линк можете отворити посредством апликације Google Chrome или преко Microsoft Teams апликације).

Линк за приступ ДАНУ ОТВОРЕНИХ ВРАТА >>>>