РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- СЕПТЕМБАР 2 шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
10.09.2025. године у 10 часова |
|
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
15.09.2025. године у 9 часова |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
25.09.2025. године у 11 часова |
Задња измена истакнута 11.09.2025.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- СЕПТЕМБАР 1 шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
02.09.2025. године у 9 часова |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
10.09.2025. године у 10 часова |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
25.08.2025. године у 10 часова |
|
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
08.09.2025. године у 10 часова |
Задња измена истакнута 02.09.2025.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
11.07.2025. године у 11 часова |
|
БИОРЕАКТОРИ |
11.07.2025. године у 11 часова |
|
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
04.07.2025. године у 9 часова |
Задња измена истакнута 25. 06. 2025. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУНСКИ РОК шк. 2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА |
13.06.2025. године у 1000 |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ |
27.06.2025. године у 1100 |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
12.06.2025. године у 1000 |
|
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
19.06.2025. године у 1000 |
|
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
27.06.2025. године у 1200 |
Задња измена истакнута 05. 06. 2025. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- АПРИЛСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА |
09.04.2025. године у 11 часова |
|
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
08.04.2025. године у 9 часова |
Задња измена истакнута 31.03.2025.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
Писмени део испита 19.02.2025. године у 10 часова |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
06.02.2025. године у 10 часова |
|
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА |
07.02.2025. године у 10 часова |
|
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
12.02.2025. године у 11 часова |
|
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
20.02.2025. године у 9 часова |
|
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
20.02.2025. године у 11 часова |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ |
10.02.2025. године у 10 часова |
|
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
18.02.2025. године у 12 часова |
Задња измена истакнута 05.02.2025. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈАНУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
|
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
|
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА |
31.01.2025. године у 10 часова |
|
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
30.01.2025. године у 10 часова |
Задња измена истакнута 23.01.2025. године


