Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Члан Алумни клуба постаје се:

  1. попуњавањем online приступнице,
  2. прихватањем Статута Алумни клуба,
  3. измиривањем чланарине (1000,00 динара на годишњем нивоу) и
  4. добијањем чланске карте.
  • Online приступница је доступна на десној страни ове веб странице – унестите Ваше податке у обавезна поља, јер уколико их не попуните неће Вам бити омогућено да проследите Вашу приступницу. Пре него што кликнете на тастер Пошаљи податке, морате уписати назив појма са слике (како би умањили могућност лажних уноса од стране непожељних рачунарских софтвера).
  • Статут Алумни клуба.
  • Уплата чланарине (линк на пример попуњене уплатнице).
  • Чланска карта ће Вам у најкраћем року бити достављена поштом.

Финансирање

Алумни клубови путем чланарина омогућавају несметано сопствено пословање, чиме се осведочава и лојалност чланова. На Универзитетима и Факултетима са дугом и богатом традицијом, Алумни клубови су иницијатори и инспиратори акција донирања различитих ресурса или материјалних средстава за наставно-научни рад студената свих степена студија, као и за њихово стипендирање. Крајњи циљ је континурано унапређење услова и квалитета студирања и могућности за запошљавање или даље усавршавање.

 

Донације

Као бивши студент Агрономског факултета у Чачку можете донирати средства која ће бити искоришћена за унапређење студентског стандарда и стипендирање надарених студената.

 

Молимо Вас попуните online ПРИСТУПНИЦУ неопходну за учлањење у Алумни клуб

* обавезна поља

ACTA slide eng