Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Попуните следећа поља и извршите пријаву за бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита. 
 

 

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА И ПРОБНИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ

Бесплатна припремна настава се организује за предмете предвиђене за полагање пријемног испита (биологија и хемија). Припремна настава се организује према утврђеном распореду, а реализују је професори и асистенти Агрономског факултета у Чачку. Пријављивање за припремну наставу је могуће у оквиру е-обрасца на линку http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/studenti/pripremazaupis.

Распоред за бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита из биологије и хемије 2022. године организује се у следећим терминима:

Хемија: 26. март, 16. април, 14. мај, 4. јун, 25. јун.

Биологија: 14. март, 16. април, 21. мај, 18. јун.

Настава у свим терминима почиње у 10 часова.

Пробни пријемни испитима за циљ да се кандидати упознају са процедуром полагања пријемног испита и формом тестова који их очекују на званичном пријемном испиту, а који су им, заједно са одговорима, у потпуности доступни на сајту Агрономског факултета (линк: https://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/prijemni-ispit). Од укупно 200 приказаних питања по једној области (биологија или хемија), 30 идентичних питања или задатака биће укључено у тест за пријемни испит. На изнад наведеном линку су видљиви примери једног теста из хемије и једног теста из биологије.