Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

Информације о упису

 

Агрономски факултет у Чачку је научно-образована установа која реализује наставну делатност извођењем наставе на седам студијских програма. Сви студијски програми израђени су у складу са основним задацима и циљевима Факултета. Факултет систематично контролише, вреднује и унапређује квалитет свих студијских програма.

SP AF Blok sema

Шема студијских програма I, II и III степена

Основне академске студије Општа агрономија, Прехрамбена технологија и Воћарство и виноградарство трају четири године (осам семестара) и завршавају се одбраном завршног рада и стицањем 240 ЕСПБ бодова.

Основне академске студије Зоотехника трају три године (шест семестара) и завршавају се одбраном завршног рада и стицањем 180 ЕСПБ бодова.

Мастер академске студије Агрономија трају једну годину и завршавају се одбраном завршног рада и стицањем 60 ЕСПБ бодова. У оквиру МАС Агрономија може се одабрати један од четири модула: Модул 1 - Ратарство и повртарство, Модул 2 - Воћарство и виноградарство, Модул 3 - Заштита биљака и Модул 4 - Зоотехника.

Мастер академске студије Прехрамбена технологија трају једну годину и завршавају се одбраном завршног рада и стицањем 60 ЕСПБ бодова.

Мастер академске студије Зоотехника трају две године и завршавају се одбраном завршног рада и стицањем 120 ЕСПБ бодова.

Докторске академске студије Агрономија трају три године и обезбеђују 180 ЕСПБ бодова.

Одлуку о акредитацији Агрономског факултета и одлуку о акредитацији свих студијских програма донела је КАПК 30.08.2013. године без било какве примедбе што упућује на добру организованост, озбиљност и квалитет рада на Агрономском факултету у Чачку.

Све информације могу се добити на телефон: 032 303 405 и на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.