Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

       

Поштовани,

У суботу, 11. марта, 22. априла, 20. маја и 10. јуна 2023. године, од 10 до 12 сати биће организовани Дани отворених врата, у ОНЛАЈН формату (видео конференција), за ученике средњих школа који желе да се информишу о предстојећем упису и студирању на Агрономском факултету у Чачку.

Биће представљени иновирани акредитовани студијски програми (смерови) и изванредне могућности за остварење високог студентског стандарда (услови за смештај у Студентском дому, исхрана у студентском ресторану, коришћење спортских терена). Биће довољно времена да се образложи свака тема за коју потенцијални студенти искажу интерес. ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА биће организован електронски, са најједноставнијим приступом заинтересованих ученика или њихових родитеља, коришћењем платформе Microsoft Тeams. Потребно је да у назначено време приступите састанку одабиром наведеног линка у наставку који можете отворити посредством апликације Google Chrome или преко Microsoft Teams десктоп апликације.

Линк за приступ ДАНУ ОТВОРЕНИХ ВРАТА >>>>

 

Поред тога можете се пријавити за бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита на следећем линку.

Бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита >>>>

Руководиоци студијских програма основних академских студија са својим промо-тимовима (Општа Агрономија, Прехрамбена технологија, Воћарство и виноградарство и Зоотехника) биће сигурно добри домаћини и прави саговорници за решење свих недоумица у вези са уписом и студирањем на Агрономском факултету у Чачку.

Plakat DU 04 B