Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Праксовање на праксиу Универзитетском центру

за развој каријере и саветовање студената

 

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената позива све заинтересоване студенте Универзитета у Крагујевцу да се пријаве на праксу у Центру. На праксу се могу пријавити и дипломци Универзитета у Крагујевцу који су скорије дипломирали. У понуди се налазе три позиције:

  • Практикант за практиканте: успостављање контаката са компанијама, потенцијалним праксодавцима и послодавцима, успостављање сарадње са студентским и омладинским организацијама. Услови: елоквентност, брзина и инвентивност, добре комуникативне способности, познавање рада на рачунару.
  • IT-практикант: одржавање нашег сајта, ажурирање информација, одржавање рачунара, дизајнирање промо материјала, могућност за редизајнирање сајта и покретање мини-пројекта. Услови: одлично познавање рада на рачунару, одлично познавање програма Joomla, познавање енглеског језика.
  • Практикант у Центру: рад са студентима у Центру, обука за вођење радионица за писање CV-a и мотивационог писма, радионица за интервју, промотивне активности, организација догађаја. Услови: комуникативност, спремност за рад у тиму, добре организационе способности, студенти који су прошли радионице у Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената ће имати предност.

Пракса ће трајати три месеца, два пута недељно по четири сата и практиканти ће на крају праксе добити потврду о обављеној пракси у Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената.

Пријаве слати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или их донети лично у просторије Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената-Јована Цвијића б.б. зграда Ректората, II спрат.


Практикант за практиканте

IT-практикант

Практикант у Центру