Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

"СТУДЕНТСКИ ДАНИ"

Плато испред Ректората Универзитета у Крагујевцу

25/26/27. мај, 11-15h

 

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу по први пут организује тродневну манифестацију, 25/26. и 27. маја 2011. године, на платоу испред Ректората Универзитета у Крагујевцу под називом „Студентски дани", која ће симболично приказати пут једног студента, од првиh бруцошких дана до првог радног дана.

Тако ће се матуранти из Крагујевца и Региона упознати са факултетима Универзитета у Крагујевцу и њиховим студијским програмима, док ће се бруцоши и студенти упознати са могућностима студентских размена, стручног усавршавања и могућностима за наставак студија у иностранству, а дипломци са пословном заједницом нашег Региона.

 

Први дан Манифестације (25. мај, 11-15h ) је посвећен представљању факултета и студијских програма који се на њима реализују, да би се средњошколци, пре свега ученици треће године и матуранти упознали са Универзитетом у Крагујевцу и могућностима за студирање на нашем Универзитету. Надамо се да ће професори, родитељи, а пре свега ђаци сами препознати значај Студентских дана и искористити прилику да представнике свих факултета Универзитета у Крагујевцу питају све што их интересује и што им је важно сада, када доносе једну од првих најважнијих одлука- одабир факултета.

 

Други дан Манифестације (26. мај, 11-15h) је посвећен бруцошима и студентима, како би се на време упознали са свим могућностима које су им на располагању и како би искористили све шансе које као студенти имају. Овај дан Студентских дана је идеална шанса да се студенти упознају са разним програмима стипендирања, студентских размена, студијских и стручних боравака и усавршавања у иностранству. Сазнајте колико прилика имате да се усавршавате, путујете и научите нешто ново.

 

Трећи дан Манифестације (27. мај, 11-15h) је намењен пре свега апсолвентима и дипломцима, који су спремни за своје прве кораке ка каријери, како би се упознали са пословном заједницом нашег окружења, сазнали које компаније/фирме реализују програме студентских пракси  и на лицу места се информисали о могућим пословима којима би желели да се баве и областима у којима желе да изграде каријеру., Том приликом ће се представити неке од најзначајнијих компанија/фирми из нашег града, а и шире.

 

Копмплетан програм манифестације Студентски дани можете погледати на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената: www.razvojkarijere.kg.ac.rs