Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку чланова иновационе заједнице, за студенте и дипломце Факултета техничких наука и Агрономског факултета, као и за све оне који имају иновативне идеје и желе да чују више информација о започињању сопственог посла

организује

Инфо дан посвећен иновативном предузетништву,
у понедељак, 30. маја 2022. године на Факултету техничких наука у Чачку,
са почетком у 10.00 часова

Инфо дан је посвећен представљању иновационих капацитета, односно ресурса које млади могу користити, а који постоје унутар региона у ком се налазе факултети Универзитета у Крагујевцу.

Циљ инфо дана је да, промовисањем предузетништва, иновација и стартапова, пружи подршку младима, мотивише их и охрабри на путу започињања сопственог посла и настајања њихових стартап прича.

Учесници инфо дана ће имати прилику да:

  • чују о стартап екосистемима, започињању сопственог посла и доступним ресурсима унутар региона у ком се налазе факултети Универзитета у Крагујевцу,
  • сазнају о доступним видовима подршке коју могу добити у оквиру Научно технолошког парка у Чачку,
  • чују примере добре праксе и искуства колега који су покренули успешне послове,
  • добију одговоре на сва питања о започињању сопственог посла.

Напомена: Молимо све заинтересоване за учешће на Инфо дану да своје присуство потврде путем формулара који је доступан на следећем линку.

Уколико будете имали додатних питања, можете нам се обратити путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Info dan Cacak 01