Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Поштовани студенти четврте године основних академских студија,

Пословно-техничку сарадњу Агрономског факултета у Чачку и компаније „Агромаркет“ доо Крагујевац реализујемо заједничком организацијом студентских пракси уз обавезно менторство, у трајању од 7 дана. Накнадно се одлази на локације где Компанија има своја повезана лица - производне, продајне или логистичке центре (Инђија, Земун, Ваљево, Крагујевац ...). У оквиру Компаније већ ради шест наших дипломираних инжењера пољопривреде.

Праксе су превасходно намењене студентима студијских програма ОАС Општа агрономија и Воћарство и виноградарство, за укупно 6 студената, са фокусом на заштиту биљака. Праксе ће се обавити у Крагујевцу и Ваљеву, од 10. јула 2022. године (биће накнадно прецизирано).

Сви заинтересовани треба да доставе своје пријаве са веома кратким биографијама (CV) до уторка, 05. јула 2022. године декану или продекану за наставу, лично или електронски (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

Сваку срећу и успех Вам желимо!