Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

На Факултету техничких наука у Чачку, 20. и 21. априла, одржаће се Стартап викенд, организован са циљем да младим људима пружи прилику да стекну важна знања и вештине неопходне за развој својих идеја и решења.

Овај догађај има за циљ да помогне учесницима да се упознају са процесом стварања стартапа и свим аспектима који то обухватају. Кроз предавања и радионице из области предузетништва и стартапа, рада у тиму и решавања реалних проблема, учесници ће имати прилику да науче како да одреде тржиште и открију кориснике за свој производ и како да презентују своје идеје пред стручњацима. Ово је одлична прилика за младе да се опробају у свету иновационог предузетништва, стекну вредна знања и вештине, и представе своје идеје стручњацима из различитих области.

Стартап викенд је организован у сарадњи са Иновационим инкубатором Факултета техничких наука у Чачку, Научно технолошким парком Чачак, Министарством науке, технолошког развоја и иновација, и партнерским организацијама: Иницијатива „Дигитална Србија“ уз подршку USAID-а, ICT Hub-a, PwC и GARAŽA by Tenderly.

Не пропустите шансу да учествујете на овом догађају и развијате идеје коју могу бити претворене у успешне стартап компаније! Пријаве су отворене до 17. априла, а заинтересовани појединци или оформљени тимови се могу пријавити путем линка: https://forms.gle/64NB3iDiSMdFtyVCA

Додатне информације се налазе на сајту Факултета техничких наука у Чачку, као и на осталим каналима комуникација ФТН-а и Инкубатора.

 

Startap vikend postovi 1