Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Компанија Coca-Cola Hellenic Srbija и ове године реализује Coke Summership програм летње праксе, који младим и талентованим људима пружа прилика да унапреде постојећа и стекну новазнања и пословне вештине и тако своју каријеру усмере у жељеном правцу.

Програм је осмишљен тако да омогућаваполазницима стицање практичних вештина, упознавање са добрим примерима из пословне праксе компаније Coca-Cola Hellenic-a али и других компанија са којима она сарађује.

Трајање програма: 24.јула- 04.септембра2015. (шест недеља)

Програм на недељном нивоу обухвата један дан интерактивних предавања и четири дана рада на конкретном пројекту са ментором.

Млади имају прилику да виде како у пракси изгледа све оно што су на факултету учили, имају прилику да примене досадашња знања и кроз рад у компанији стекну нова. Управљање пројектима, развој лидерских способности, вештине пословне комуникације, ефикасно управљање временом, вештине презентовања, само су неке од области у којима се полазници могу додатно усавршавати.

Профил кандидата:студенти акредитованих универзитета у Србији који у мају одслушају трећу годину, студенти четврте године, апсолвенти, дипломци који су студије завршили најкасније у претходне две године, као и полазници мастер студија. 

Рок за пријаву: 04. мај 2015. године.

Онлајн пријавни формулар на адреси: http://www.cokesummership.com/

Након што попуне онлајн пријавни формулар , кандидати морају проћи три круга селекције:

1.      Решавање онлајн тестова: на мејл из пријаве добиће 2 онлајн теста која треба да попуне у наредних 10 дана од датума пријаве.

2.      Кандидати који су задовољили критеријуме на онлајн тесту и апликацији биће позвани на групну радионицу.

3.      Кандидати који задовољили критеријуме на групним радионицама биће позвани на интервју.

Резултати конкурса биће објављени 30. јуна 2015. године.


Сви студенти који уђу у програм добијају сертификат да су завршили праксу и улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola Hellenic Srbija.

Више о програму можете видети на:http://www.cokesummership.com/