Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Фонд за младе таленте Републике Србије дана 30. децембра 2017. године расписао Конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија, за школску 2017/18. годину.

Конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија, за школску 2017/18. годину биће отворен до 31. јануара 2018. године.

Од када је у надлежности Министарства омладине и спорта, Фонд за младе таленте је стипендирао близу 9700 студената који своје студије наставили на факултетима и универзитетима чији је оснивач Република Србија.

Текст конкурса, са обавезним обрасцем и додатним информацијама, налази се на званичној интернет презентацији Министарства омладине и спорта - Фонд за младе таленте http://www.fondzamladetalente.rs

 

Односно директан линк на страници са објављеним конкурсом >>>>